دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ترودو: کانادا به شدت به تعرفه‌های آمریکا پاسخ می‌دهد

جاستین ترودو نخست وزیر کانادا اعلام کرد که این کشور به شدت به تعرفه‌های غیرقابل قبول دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پاسخ می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۸۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، ترودو امروز سه‌شنبه گفت که کانادا به دنبال شفاف کردن تاثیر منفی تعرفه‌های آمریکا بر آلومینیوم و فولاد است و در صورت نیاز پاسخ اتاوا روشن و قاطع خواهد بود.

ترودو در حاشیه نشست هوش مصنوعی در پاریس عنوان کرد: کانادایی‌ها در صورتی که نیاز باشد، به شدت و قاطعانه مقاومت خواهند کرد.

روز دوشنبه رئیس جمهور آمریکا تعرفه‌ها بر واردات فولاد و آلومینیوم را بدون معافیت به ۲۵ درصد افزایش داد که هدف آن احیای این بخش در آمریکا عنوان شده است.

درحالیکه بسیاری معتقد هستند که این تعرفه‌ها منجر به یک جنگ تجاری گسترده خواهد شد، نخست وزیر کانادا گفت که این تعرفه‌ها غیرقابل قبول هستند.

ترودو گفت: ما نزدیک‌ترین متحد آمریکا هستیم. ما در هفته‌های آینده با دولت آمریکا کار خواهیم کرد تا تأثیر منفی این تعرفه‌های غیرقابل قبول بر آمریکایی‌ها و کانادایی‌ها را برجسته کنیم.

ماه گذشته ترامپ گفت که ایالات متحده بر واردات فولاد کانادا که یکی از بزرگترین صادرکنندگان به آمریکا است، تعرفه اعمال خواهد کرد.

رئیس جمهور آمریکا همچنین اشاره کرده است که وی اعمال تعرفه‌های اضافی بر اتومبیل، دارو و تراشه‌های کامپیوتری را در نظر دارد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار